Centar kiropraktike "Preporod"

Centar kiropraktike “PREPOROD” vrši ciljani terapeutski pristup mnogim zdravstvenim problemima (koji vas sputavaju u obavljanju redovnih i vanrednih poslova) koji se odnose na kičmu i zglobove – nameštanje atlasa, uklještenje živaca, ukočenost, lumbago, išijas, nepravilno držanje, diskusherniju i diskopatiju, dislokaciju kukova, skoliozu, kifozu,lordozu, itd.- kod dece i odraslih.
Uspešno pomažemo i prilikom sportskih povreda, bolova u ramenu, teniskog lakta, trnaca u rukama, migrena-glavobolja, vrtoglavica, problema sa sinusima, poremećaja ravnoteže, noćnog mokrenja kod dece i odraslih osoba, itd...
Mi ne lečimo simptome i posledice bolesti,mi lečimo uzroke bolesti do potpunog izlečenja.
Operacije na kičmenom stubu oduvek su izazivale veliki strah među pacijentima, a naročito intervencije na vratnom delu kičmenog stuba.
Međutim, današnje vreme, pruža neke nove-alternativne mogućnosti lečenja diskus hernije – BEZBOLNIM metodama bez operacije!
Ukoliko patite od diskusa vratnog ili lumbalnog dela kičme, ne želite više da uzimate lekove protiv bolova i na taj način privremeno rešavate vaš problem, obišli ste sve lekare i defnitivno ne želite da se podvrgnete operaciji diskusa i da se izlažete ozbiljnim rizicima koje takva operacija nosi. Mi imamo rešenja za Vaš problem!!!
Centar kiropraktike “PREPOROD” u svojoj ponudi ima najsavremenije aparate za lečenje diskus hernije, proizvođača Holandske frme Enraf nonijus, lidera u proizvodnji medicinskih pomagala i opreme, koja posluje 90 godina.

Koje se najčešće tegobe zbog kojih se osobe javljaju kiropraktičaru?
Mi imamo rešenja za Vaš problem!!!
– Glavobolje
– Bolovi u vratu
– Smanjena ili bolna pokretljivost u vratnom delu kičme
– Osećaj težine u kičmi
– Bolovi koji se šire ka ramenima ili rukama
– Trnjenje u rukama i nogama
– Vrtoglavice
– Bolna kičma u grudnom delu
– Bol u donjem delu ledja (lumbago, išijas, spondiloza…)
– Diskus hernije, diskopatije
– Bolno ustajanje, sedanje, ležanje
– Kriva kičma – skolioza, kifoza…